Roofvis

Snoek onder water

In Nederland kennen we meerdere soorten roofvis. Veelvoorkomend zijn de baars en de snoek, maar er zijn meerdere rovers te vinden in de Nederlandse wateren. Het vissen op deze op deze rovers is ideaal voor degenen die graag actief op zoek gaan naar de vis. Op meerdere plekjes je kunstaas uitwerpen is vaak de sleutel tot succes.

Vissen op snoek

Snoeken zijn de grootste rovers van onze stadswateren. Ze komen vrijwel overal voor. De snoek is een prachtige vis die een mooie lengte kan bereiken. Ontdek hier hoe je met succes op snoek vist!

Ultra light vissen op baars

Op een gewone spinhengel biedt een baarsje weinig weerstand. Wanneer je aan de slag gaat met ultra light materiaal kan baarsvissen een hele mooie sport zijn! Ontdek hier hoe je dit aanpakt.

Snoek kunstaas

Er zijn veel verschillende soorten kunstaas waarmee effectief gevist kan worden op snoek. Spinners, pluggen, jerkbaits en shads. Wat is het beste en hoe gebruik je ze optimaal? Lees het hier.

Snoekbaars vanaf de kant

Snoekbaars vissen wordt vaak gedaan vanuit een bootje, maar kan ook prima vanaf de kant. Dropshotten is een effectieve manier om snoekbaars te vangen. We leggen uit hoe je dat aanpakt!

Vissen op baars

Baars is op verschillende manieren te vangen. De meeste gebruikelijke manier is met kunstaas en een spinhengel. Hoe je succesvol vis op baars en wat je daar bij nodig hebt lees je hier!

Dropshotten op baars

Dropshotten op baars is een effectieve manier om baars te vangen. De basisprincipes van het dropshotten zijn vrij eenvoudig, toch is het belangrijk om het op de juiste manier aan te pakken. Hoe je dat doet lees je hier.