Witvis

met de vaste stok

Bij vele sportvissers is de liefde voor het vissen ontstaan door met een vast hengeltje een aantal mooie voorns te vangen. Later kiezen sommige ervoor om zich op een andere visserij te richten, bij velen blijft de liefde voor het vissen op onder andere voorn en brasem echter bestaan. Zo gek is dat natuurlijk niet, want ook binnen deze tak van hengelsport zijn er talloze manieren om te variëren en uit te proberen. We gaan proberen al deze informatie op een rijtje te zetten.

Vissen met de feeder

Vissen met de feeder is één van de meest effectieve manieren om witvis te vangen. De voerkorf maakt het mogelijk om op afstand een voerplek te maken. Lees hier alles wat je moet weten over feedervissen.

Vissen met method feeder

De method feeder geeft je de mogelijkheid om je op grotere vis te richten. Deze visserij is uitermate effectief voor het vangen van brasem, zeelt en zelfs karper. Hoe je de method feeder gebruikt lees je hier.

Vissen op brasem

Vrijwel ieder water in Nederland is geschikt voor het vissen op brasem, brasem komt namelijk bijna overal voor. Er zijn verschillende vistechnieken om ze te vangen. Lees hier alles over hoe je vist op brasem!

Vissen op voorn

Voor veel sportvissers is de hobby ontstaan bij het vissen op voorn. Voor velen is deze visserij na jaren nog steeds erg geliefd. Hoe pak je het vissen op voorn het best aan? Lees het hier!

Vissen op zeelt

Zeelt is een krachtige vis welke spectaculair is om te vangen. Toch wordt er weinig gericht op zeelt gevist. Benieuwd hoe je op zeelt vist, welk aast het best werkt en wat de beste stekken zijn? Lees het hier!

Vissen op commercials

Commercials zijn unieke wateren doordat het visbestand hier continu op peil wordt gehouden. Voornamelijk kleinere karper en brasems zijn hier volop aanwezig. Lees hier wat vissen op commercials inhoud.