Blog

forel onder water

In de hengelsportblog worden visserijen besproken die niet in een standaard hokje geplaatst kunnen worden. Daarnaast komen persoonlijke ervaringen aan bod. Interesse in het schrijven van een gastblog? Neem contact met ons op.

Gesloten tijd kunstaas

Tijdens de gesloten tijd is het niet toegestaan om te vissen met kunstaas. Dit is tijdens de paaiperiode van verschillende roofvissen, om ze te beschermen tijdens de paai. Lees hier alle regels!

Vissen op forel

Forellen zijn spectaculaire vissen om te vangen. Ze zijn erg sterk en hebben veel vechtlust. Om die reden gaan veel vissers graag af en toe eens vissen bij een forellenvijver. Lees hier hoe je dat aanpakt!

Het juiste visstation kiezen

Een visstation of viskist is voor de fanatieke feeder- of vaste hengel visser een must. Het comfort en de kwaliteit van je vissessies worden hierdoor verbeterd. Maar hoe kies je het juiste visstation? Lees het hier.

Een gastblog plaatsen?

Wil je graag een gastblog plaatsen, bijvoorbeeld over een bijzondere ervaring tijdens het vissen of een informatieve blog op gebied van hengelsport? Dat kan! Stuur een mail naar info@visserswiki.nl voor de mogelijkheden.